HAWAIIAN POKé BOWL ANTWERPEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 0:15 Er was geen dressing op mijn poke bowl
24 jan 2023 om 11:39 zoals altijd was het prima
23 jan 2023 om 0:35 Pokebowl zalm. Perfect.
20 jan 2023 om 14:55 Hou je aan je tijdslot! Ik had een tijdslot aangeduid voor bezorging. Ik heb 50min moeten wachten…
13 jan 2023 om 6:14 Eten werd een uur te laat bezorgd
12 jan 2023 om 14:17 Ik had tegen 12 uur besteld en het was een half uur te laat. Ook was de bezorger vrij kortaf. En er was veel te weinig saus bij het eten
5 jan 2023 om 11:12 Al vaak bij pokebowl besteld maar eerste keer teleurgesteld. De kip was enorm droog.
24 dec 2022 om 0:03 Ik had een Large besteld met zalm geen medium met kip !!!
21 dec 2022 om 14:59 Wij hebben voor 15 man besteld om 12u te leveren. Eten was er om 12.30 pas en 1 persoon had geen eten. 4 anderen hadden andere toppings dan besteld. Via takeaway geen naleveringen mogelijk.
19 dec 2022 om 16:37 Wrong order
11 dec 2022 om 17:59 Mais gekregen ipv advocado
4 dec 2022 om 10:49 Zeer lekker maar pikante sausje misschien apart geven doch heel lekker