HAWAIIAN POKé BOWL ANTWERPEN NATIONALESTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1287 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Antwerpen Nationalestraat. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 22:04 bezorgtijd 120 min. Belachelijk! Ad telefoon, na 90 min wachten boertig onthaald "ja het zal wel komen he dan"werd niets nagekeken,het lag zogezged aan de bezorgers, geen compensatie, gewoon wachten en hopen dat het komt. Ng ´s 30 min kunnen wachten
23 feb 2024 om 15:17 Altijd lekker en vers! Levering tijdens de werkdag altijd mooi op tijd.
20 feb 2024 om 11:02 Echt geen lekkere pokébowl. Alles was erop gegooid. Tomaten waren vervallen. Amper zalm te zien. Niet tevreden over.
11 feb 2024 om 20:08 Optijd geleverd en de eten was lekker zoals altijd.
7 feb 2024 om 12:11 Portie zijn vele minder als voorheen en ik had ook stukjes tonijn in men bowl terwijl ik deze niet heb gevraagd, Vind echt dat jullie achteruit zijn gegaan.
11 jan 2024 om 19:08 De porties zijn quasi gehalveerd :(. Extra vis besteld, maar die is nog aan het zwemmen waarschijnlijk. Niet meer oké voor deze prijs, jammer
6 jan 2024 om 20:24 Ik moet even kwijt dat mijn ervaring bij jullie vandaag echt beneden alle peil was. Nu ik de commentaren hieronder lees verklaart het een groot deel van onze teleurstelling (verkeerde bestelling) + geen klantvriendelijkheid!
3 jan 2024 om 21:42 Heel mijn bestelling door elkaar gehaald. Veel toppings ontbraken
16 dec 2023 om 9:47 Veel keuze , lekker eten , extra porties shrimps chips er bij :-)
15 dec 2023 om 23:49 My order was missing some of the items
11 dec 2023 om 22:54 Het duurde 2 uur nadat we onze bestelling kregen, deze was niet heel presentabel maar volledig door elkaar. Echt smakelijk was het niet. Ik ga toch beter zelf afhalen volgende keer.
10 dec 2023 om 14:56 Snelle levering en heel lekker!