HAWAIIAN POKé BOWL ANTWERPEN NATIONALESTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1344 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Antwerpen Nationalestraat. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2024 om 10:49 Really tasty
27 mei 2024 om 15:25 De tonijn sashimi was rot. Dit is echt gevaarlijk. Hier bestel ik nooit meer.
26 mei 2024 om 21:37 Hierboven kan ik max 90 minuten aanduiden, maar het duurde MEER dan dat. Het duurde 2 UUR om mn bestelling te krijgen terwjjl er op de site maar 25-55min staat. Wtf
25 mei 2024 om 19:35 Je betaald kei veel voor een poke bowl er onbraken toppings
23 mei 2024 om 7:06 Grote portie besteld, totaal iets meer dan 20 euro betaald maar helaas was het portie niet eens goed ingevuld & levertijd stond 17u35 op de ticketje en eten kwam pas na 18u30. Ongeveer 2u later dan besteltijd dus.
21 mei 2024 om 23:52 Portie medium heel klein voor 20 euro schandalig! Amper saus! Niet de moeite!!
21 mei 2024 om 23:12 Ik heb betaald voor extra’s die ik niet heb gekregen. Daarnaast zijn de dingen die ik heb aangeduid er niet bij ingedaan in mijn bowl, er is ook overdreven weinig saus gedaan waardoor het super droog was.
21 mei 2024 om 20:27 Kleine portie voor een large te zijn. Er ontbrak een van de groenten in beide porties. Voor bijna 16 euro verwacht ik wel wat meer..
19 mei 2024 om 18:04 Zeer lekker en snel geleverd
12 mei 2024 om 22:47 Jullie zijn de falafel vergeten.
12 mei 2024 om 21:23 Het is heel lekker. Bij mij waren ze wel adamebonen vergeten en heb er voor betaald. Wel jammer.
9 mei 2024 om 9:49 Our favorites pole bowls, yummy :)